آشپزی

چکار کنیم که نفخ لوبیا گرفته بشه ؟

برای گرفتن نفخ لوبیا میتوانید از روش های زیر استفاده کنید  : 

  • لوبیا را قبل از پخت، به مدت حداقل ۸ تا ۱۲ ساعت در ظرفی بریزید و روی آن در آن به حدی آب بریزید که کاملا آب روی لوبیاها را بگیرد . نکته مهم این است که هر 3 ساعت یک بار آب ظرف را عوض کنید تا نفخ لوبیا گرفته شود . می‌توانید به آب لیمو یا سرکه هم اضافه کنید تا فرایند نفخ کمی سریع‌تر اتفاق بیفتد.

  • همچنین، می‌توانید قبل از پخت لوبیا، آن را در آب جوش برای چند دقیقه قرار دهید و سپس آب آن را دور ریخته و لوبیا را مجدداً با آب تازه بپزید. این روش هم می‌تواند به کاهش نفخ کمک کند.

  • روش دیگری هم وجود دارد که زیاد دنبال نمیشود اما بهر حال بازگو کردن آن بد نیست : می‌گویند که استفاده از تخم مرغ آب‌پز شده در طبخ لوبیا می‌تواند نفخ آن  را کم کند. بنابراین، می‌توانید یک تخم مرغ را آب‌پز کرده و به طبخ لوبیا اضافه کنید.

نظر شما درباره گرفتن نفخ لوبیا چیست  ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *